Alla inlägg den 7 mars 2019

Av Kent Livendahl - 7 mars 2019 19:28

Ett välbesökt möte som hölls i Gillesalen på Hallgården. Välbesökt, kanske var det inte bara av intresse som så många var där, kanske lockade även gratis lunch som föreningen beställt (catering) från 321ans kök. Nåja, det bjöds också på underhållning av den välkände underhållaren Åke Jonsson.

Med sin kinesiska fiol, en gång inhandlad för 95 kronor, spelade han musik som gladde oss gamlingar. En orkester hade han också med sig, digitalt fixad av Tommy Andersson i Östersund. Åke menade att både Tommy och Folke Lindqvist var med i Gillessalen, men de syntes inte. Dock strömmade välljud från deras instrument ut ur högtalarna när Åke tryckte på en knapp. Smart sätt att få med sig en hel orkester som komp till sången. Dock spelade han själv på sin 95-kronors-fiol. Mellan låtarna kom det en och annan historia också.


Gratis lunch och kaffe med kaka och underhållning tvingade oss som kom att vara med under årsmötet som leddes av den vane mötes-ordföraren Roland Johansson. Mötessekreterare var Dan Sunding. Under mötet blev Sven Åke Sundbaum avtackad för sitt engagemang i föreningen.  


Sammanfattningsvis var det en mycket trevlig eftermiddag som PRO – Hallen arrangerade.

Föreningen har en ny webbsida med adress www.pro.se/hallen    

   

Text och Foto Kent Livendahl

     

Ovido - Quiz & Flashcards